Ervaring coaching

“Dat het pesten van vroeger nu nog zo’n impact had wist ik niet. De coaching heeft me erg geholpen, hartelijk dank daarvoor! Ik voel me veel steviger voor de klas staan.”
Ron, 30

“De tegelijkertijd confronterende en steunende houding heeft mij inzicht gegeven in mijn coping systeem. Met deze ‘bagage’ in mijn rugzak heb ik de balans weer teruggevonden zowel in mijn privéleven als in mijn werk.”
Anne, 28

“Door jouw inspelen op de vragen uit ons team, het benoemen van de pijnpunten, je mildheid en doortastendheid zijn we sterker dan ooit. We durven elkaar wat beter feedback te geven. De ‘motiverende bejegening’ was super!”
teamleider detentiecentrum

“Dank voor het coachen van vele collega’s!”
directeur middelbare school

Ervaring therapie

“Mijn jeugd was niet simpel: mijn vader sloeg ons geregeld en mijn moeder kon mijn broertje en mij na de scheiding niet meer aan. Door er met jou over te praten heb ik dit allemaal een plaats kunnen geven, ik kijk er nu niet meer zo ellendig naar terug. Ik heb er nu vrede mee dat het gelopen is zoals het is gelopen en kan een goede vader voor mijn eigen kinderen zijn, zonder geweld. Dat is pure winst.”
Peter, 37

“Een groot prater was ik nooit en zal ik ook niet worden, maar ik wil wel op je site: je hebt me geweldig geholpen, ik snap mezelf en m’n ex nu beter.”
Loes, 42

“Ik wist niet dat ik nog zoveel verdriet en boosheid in me had over het vroege overlijden van mijn moeder. Ik durf nu veel beter mijn eenzaamheid onder woorden te brengen en het gekke is: sindsdien ben ik minder eenzaam.”
Henri, 65

“Nu ik deze 10 gesprekken met jou achter de rug heb heb ik bijna spijt dat ik niet eerder ben gekomen. De wetenschap dat ik niet gek ben, maar dat mijn reacties voortkomen uit alles wat ik heb meegemaakt: geweldig.”
Tanja, 36

“Ik wist niet dat het zo goed zou voelen om over al die onverkwikkelijke toestanden op het werk te praten! De gesprekken hebben me echt geholpen. De situatie is niet wezenlijk veranderd, maar ik kijk er op een andere manier naar.”
Hanneke, 49

“Ik zou iedereen het advies willen geven om eerder dan ik aan de bel te trekken. Ik snap ook wel dat het zo niet werkt, maar toch.”
Anja, 32

Ervaring familieopstellingen

“Afgelopen zaterdag voor het eerst een familieopstelling meegemaakt bij Leonie. Wat een bijzondere ervaring en wat een bijzondere vrouw! Bij Leonie heb je direct het gevoel dat zij niet vanuit de boeken werkt maar vanuit veel praktijkervaring en gevoel. Zij heeft een mooie combinatie van je volledig veilig te laten voelen en toch ook heel duidelijk de juiste vragen te stellen. Met als resultaat dat je (zelfs als je alleen toeschouwer bent) met nieuwe inzichten, die ook jou weer verder helpen, naar huis gaat.” – Mila Ganpatsing

“Wat een fantastische dag was dat! En wat doe je dat goed!! Smaakt naar meer, hou me vooral op de hoogte. Veel dank en liefs van je hardcore fan A.”

“Onvoorstelbaar hoe je in de huid van een ander kan kruipen en heel dicht bij het gevoel kan komen dat je “familielid” heeft. Bij familie opstellingen gebruik je je invoelend vermogen wel op een heel bijzondere manier. Je “bent” en “voelt” als de persoon die je vertegenwoordigt. Het is emotioneel en verhelderend. Leonie stuurt dit proces haast ongemerkt door vragen te stellen en je positie iets te veranderen in de opstelling.”
Ria

“Even in het kort wat feedback sinds afgelopen zaterdag.
Het is net of er een angel uit is gehaald. Ik ervaar grotere rust in maag- en darm streek. Alsof ik nu veilig ben.
Het is alsof ik veel beter als individu, als afgerond en zelfstandig persoon sta in welke situatie dan ook. Het gedrag van anderen staat verder van me af; ik voel me niet langer meer/minder verantwoordelijk voor de boosheid of emoties van een ander.
Ik ben een stuk meer assertief geworden zonder hard of paniekerig te worden binnenin. Dit lijkt zich allemaal af te spelen op een dieper niveau. Ik heb bovenstaande processen wel altijd kunnen bedenken of kunnen rationaliseren, echter; nu “voelt” het ook zo, “is” het ook zo.
De communicatie met m’n kind is vertienbeterd. Ik blijf rustig en consequent in mijn communicatie. Het feit dat die plotselinge woede niet in mij opwelt geeft mij veel rust en voldoening, en een betere en meer creatieve grip op de situatie.
Dus veel dank voor de geboden en begeleide situatie!”
Eline, 40

“Ik heb altijd gevoeld dat mijn vader niet mijn echte vader was en ik ben heel blij dat ik nu meer zekerheid over mijn afkomst heb gekregen. Ook al doet het pijn, het geeft ook rust. Bedankt!”
Sofie, 41

“Dat je zo’n band kan voelen met iemand die je nooit hebt gekend, die zelfs een generatie eerder leefde! Ik wist niet dat mijn doen en laten eigenlijk werd ingegeven door die foute oom. Frappant.”
Michiel, 39

“Het is drie jaar geleden dat je een opstelling voor mij hebt gedaan en ik merk de uitwerking ervan bij wijze van spreken nog dagelijks. Hartelijk dank!”
Marna, 55

Ervaring organisatie-opstellingen

“…Het is precies zo gegaan als in de opstelling. Ik wilde toen niet geloven dat er niets met mijn onderzoek zou gebeuren, maar helaas is het wel zo gegaan. De baas bleef in het echt ook onvermurwbaar. Het is verder frappant hoe een nog onverwerkte gebeurtenis uit het verleden naar voren kwam…”
Ineke, 53

“Mijn opstellingsvraag was gericht op systemische aspecten die ten grondslag konden liggen aan de langdurige problematiek in de organisatie waar ik directeur van zou worden. De inzichten die ik gekregen heb hielpen me bij de aanpak van de problemen en ook wist ik hoe ik mij in de organisatie op moest stellen.”
Henk, 47

Wilt u ook een coachingstraject aanvragen? Stuur dan een mail naar leonie@yetsira.nl. Ik help u graag u persoonlijke effectiviteit te verbeteren.